Post by gendnamancauryth on Mar 13, 2022 1:31:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים משאב אינסופי ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
אני על סף הסרה. אין אפשרות להסכים להמשיך לצפות במודעה. מעצבן ברצינות
היא נעה לאט
משחק פנטסטי לחלוטין. ללא ספק המשחק הכי טוב ששיחקתי מזה הרבה זמן. כל כך טוב למעשה שהורדתי את המשחק הזה לפני 2/3 שבועות וכבר שיחקתי כל כך הרבה שהשלמתי כל רמה לפי תקן כוכב הזהב. אותו דבר עם מצב מומחה ואתגר. אני ממליץ בחום ולא יכול לחכות עד שהבורגר שופ 3 תצא!
איך להתחיל את המשחק
מדהים לגמרי! הצד החסרון הוא שקל להשלים אותו ביום אחד בלבד, אז יש להוסיף רמות חדשות
זה טוב אבל יש פרסומות
האפליקציה הזו הייתה טובה מאוד
איך אתה יכול לשמור את ההתקדמות שלך
נהניתי לשחק בזה...
פאבולואי זה כמו מכונית מירוץ אם מהירות ההגשה היא הטובה ביותר התוצאות הן הטובות ביותר.,👌😊😊
זה כל כך שמח לשחק את המשחק הזה
אוהב אוהב את המשחק הזה. זה משחק זמן. זה קל עד קשה למצב מומחה. אני רוצה עוד משחק כזה. סיימתי את כל הרמות. עכשיו אני מתחיל במצב מומחה. כיף כיף כיף!!!!
אני אוהב את המשחק הזה. שיחקתי את המשחק שוב ושוב במהלך שבוע. לא יכול לחכות לבורגר שופ 3........
ג'אל
ללא ספק המשחק הגרוע ביותר אי פעם!
יותר מדי פרסומות
משחק טוב אבל מבלבל את כל המסעדות השונות האלה שמתרחשות בבת אחת
Burger Shop 2 নৈমিত্তিক vyn
זה עדיף על קדחת בישול לחץ על כפתור הלייק ותראה מה קורה
היי, הנה רעיון. אולי תראה לשחקנים איך להוריד פריטים מהצלחות... שמתי שם משהו שלא היה שייך. זה לא אמור להיות קשה... חחח
המשחק הזה ממש טוב, אין לו פרסומות בכלל! הכל על זה מושלם!
אוהב את המשחק אבל מתעצבן שהתפריט תמיד צץ בזמן המשחק. אני נוגע רק במכונת הצ'יפס או בקציצת המבורגר במודד. לא בטוח למה. אני לא חושב שבעיית המסך שלי קשורה לזה כל כך טוב כשמשחקים בבורגר שופ 1.
אני אוהב את המשחק הזה אחי 😊 אבל כשאתה אמור להיכנס לשלב הבא הוא רוצה שתשדרג אותו איך זה 😴
Slotomania™ φρουτακια καζινο Παιχνίδια καζίνο vcf
זה משחק נחמד
לא רע בכלל..
המשחק ממש טוב הוא מבשל כל אוכל שאתה יכול לדמיין למשל המבורגר, פיצה, תירס, לחם, עוגת ביצים. ויש עוד דברים מגניבים.
המשחק הזה אפילו לא ישחק טוב🙄🙄
אני חושב שהמשחק הזה היה מאוד מלחיץ מאז שסיימתי את מצב הסיפור, למרות שזה היה מאוד קשה לאורך כל הזמן חוץ מזה, יש לו עדכונים ממש מגניבים!
זה או נכון אתה לא כאילו זה לא מטומטם אבל כאילו זה שווה אותו דבר
מדהים. כל כך הרבה יותר טוב מהמשחק הראשון
תקלות במשחק הרבה. ויש כל כך הרבה מודעות באורך 30 שניות
שיחקתי במשחק הראשון ואני כל כך אוהב אותו, המשחק הזה מהנה לא פחות מהמשחק הראשון. כל כך פשוט, אך מכור ודי קשה. זה בקצב מהיר וניתן לשחק אותו גם לאורך זמן. אני מצפה לעוד משחקים כאלה ממך
זה משחק רע ורע מאוד
המשחק הזה 😎 מגניב
Burger Shop 2 Казуальные cktb
Burger Shop 2 Казуальные cktb
אה לא כזה כיף אבל מעביר זמן
המשחק המדהים הזה🌙😳
אני יודע שההומור של כולם שונה אבל הקומיקס במשחק הזה מצחיק 👌
מוזר... התפריט ממשיך להופיע במצב מנוחה
בכנות, טוב בדיוק כמו רוצח הזמן הראשון והמדהים אם אתה משועמם, סיפור סוחף, דיאלוג מצחיק, וזה רעיון נהדר למשחק בישול! 10/10
אהבתי את כל הסיפור של הראשון והשני. ניצחתי את שני המשחקים כאילו, 4 פעמים כל אחד! זה משחק מדהים ואני בהחלט ממליץ עליו. גם לי לא היו בעיות עם זה! זה פיגר מדי פעם אבל זו ממש לא הייתה בעיה! תודה לכם יוצרי חנות המבורגרים ובבקשה תכינו את השלישי!!!
זה כל כך מכוער אפליקציות ואני לא רוצה לשחק בזה יותר לטלפון שלי יש הרבה וירוסים זה אנחנו כל כך מכוערים אז אל תוריד את זה ותנסה לשחק את זה
אני אוהב את המשחק הזה שיחקתי בו כבר שנים!! החלק האהוב עלי בו הוא בחירת הפריט הבא שלי לשים בתפריט 😂, אין לי מושג למה. אבל לא הייתי משנה דבר אחד במשחק הזה בהחלט דירוג חמישה כוכבים⭐⭐⭐⭐⭐
אהבתי את המשחק, אבל המשחק לאט לאט הפך לבלתי אפשרי. במהלך המשחק, מסך התפריט ייפתח. ככל שהרמות התקדמו, זה קרה יותר ויותר, עד שלא יכולתי להרים פריט ולתת אותו ללקוח מבלי שהמסך יצוץ שלוש או ארבע פעמים. אני מאוד מתאכזב. זה המשחק היחיד שהייתי קונה.
הוופלים לא נכנסים לרמה 4
מאוד משעמם וקשה לעדכן
משחק מדהים! זה יכול להיות קצת מתסכל אבל לא בלתי אפשרי. קיבלתי טלפון חדש, אז ניצחת את המשחק הראשון והשני תוך מספר שבועות. הם צריכים לעשות דבר שלישי...