Post by gendnamancauryth on Mar 13, 2022 1:59:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Project Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Project Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Project Makeover 2022 version ▞▞▞
بهترین بازی
خیلی افتزاحه خبلی بده لطفا گوش بدین الکی یگیک. از این ترنتتون رو خراب نکنین
من عاشق این بازی هستم! این واقعا به بهبود تکنیک استایل من کمک می کند.
هنوز این بازی را دوست دارم، اما همانطور که قبلاً اشاره کردم اشکالات زیادی وجود دارد که به نظر می رسید کمی بهبود یافته است، اما بازی دوباره شروع به خاموش شدن می کند به خصوص پس از برنده شدن در یک سطح لطفاً برطرف کنید.
نمیدونمچجوریه فکت دیر نصب میشه
من هم مانند دیگران، از اینکه سطوح بالاتر چقدر غیرممکن هستند، ناامید هستم. مانند اکثر بازیهای مسابقه، آنها سختتر میشوند و پاس کردن آنها خیلی طول میکشد. فقط برای به دست آوردن پول کافی برای طراحی یک اتاق و دکوراسیون. من می خواهم برای استراحت بازی ها را پرداخت کنم. یک بازی مسابقه بهتر، برای هر کسی که به دنبال پازل و طلسم هری پاتر است. مسابقات سختتر میشوند، اما قابل قبول هستند و بازیهای جانبی برای به دست آوردن جواهرات یا سکههای بیشتر وجود دارد، بنابراین همیشه مجبور نیستید منتظر زندگی باشید و به همین راحتی ناامید نشوید. در حال حذف نصب این یکی
بد نیست فقط مرحله هاش انقد سخته که نمیتونی ستاره بگیری
عالییییییییییییی
کم مونده تا دانلود بشه فکر کنم خوبه 💕
Project Makeover Fritidsspill lpon
این بازی می تواند بسیار سرگرم کننده باشد و مفهوم آن خوب است اما یک بازی پرهزینه است. کمی از TBH پاره کردن
法明頓:現代農場遊戲 模擬 low
من عاشق آرایش کردن هستم، اما نمی توانم کارهای زیادی انجام دهم، شما مجبورید این بازی احمقانه را انجام دهید تا حتی شلوار او را عوض کنید، مسخره است، باید یک بازی با شکستگی آرایش باشد.
فکر کنم این بازی مشکلی نداره آگهیها نحوه پخش آن را نشان نمیدهند و گاهی اوقات سطوح به جایی میرسد که حدود ۲ روز آنجا میمانید. من فکر میکنم برای بازی 3 مشکلی ندارد زیرا این همه کاری نیست که شما انجام میدهید زیرا داستان و اهداف دیگری دارید. در مجموع فقط 3 ستاره است زیرا مشکلاتی برای او دارد
من 687 مگابایت فضا دارم ولی هنوز نصب نمیشه به فارسی بگسد من چیکار کنم این بازیرو میخوآااام
این یک بازی بی فایده است که شروع نمی شود به نظر می رسد که گیر کرده است. دادههای بهدستآمده من را در این بازی کلاهبرداری تلف کردم! بچه ها ما را از بازی متنفر می کنند! اگر فقط بتوانم یک ستاره را جابجا کنم! Playproctect واقعاً شروع کرده است که باعث می شود هرگز به شما اعتماد نکنم
باید گزینه ای برای جمع آوری پاور آپ ها و ذخیره آنها در زمانی که نمی خواهید از آنها استفاده کنید وجود داشته باشد
تا اینجا خوب بوده است، اما برخی از سطوح واقعاً بسیار دشوار هستند.
من بیش از یک ماه است که در سطح 785 گیر کرده ام. به نظر غیرممکن می رسد که بگذرم مگر اینکه پول واقعی را پرداخت کنم (که در نهایت انجام دادم). هنوز نرو سطح 3-4 برابر با تنها 6-9 حرکت باقی مانده است. من واقعاً دارم با این کار صبرم را از دست می دهم، حتی با وجود تمام پاداش های تعطیلات اضافه شده. می تواند یک بازی فوق العاده باشد، بدون اضافه شدن فشار گرسنه دلار. شاید تقویت کننده های رایگان مبتنی بر fb داده شود؟
خووووبه🌝👊💕
بازی خوبی است، تکمیل سطوح بسیار دشوار است. تقریباً باید از تمام قدرت های خود استفاده کنید تا فقط یک سطح را شکست دهید.
مضحک است تعداد دفعاتی که حتی برای شروع بازی باید play را فشار دهید و چند بار به تبلیغات با نام بازی نیاز داریم؟ خسته کننده میشه همانطور که سطوح سخت تر می شوند، تغییرات در مورد تغییرات کمتر و بیشتر در مورد کسب سکه می شود... من به دنبال یک بازی جدید هستم.
این بازی واقعا عالی هست مراحل خیلی هم داره و آدم های جدید و باحال میاره من عاشقشم الان یک سال هست دارمش و خیلی خوبه البته یکم هنگ داره و دیر میاره ولی در کل عالیه 🥰🥰😍😍😍💌💌 پنج ستاره هم کمه😁😁
من واقعاً از این بازی لذت می برم اما با آخرین آپدیت نتوانستم آن را بازی کنم زیرا هیچ کاری جز اشکال انجام نمی دهد و حتی نمی توانم کاری انجام دهم فقط ناامید می شوم و آن را خاموش می کنم و نمی خواهم آن را حذف کنم. اما منظورم این است که من حتی نمی توانم آن را بازی کنم و اگر راهی برای رفع آن وجود داشته باشد، واقعاً ممنون می شوم اگر به من اطلاع دهید و با کمال میل نظرم را تغییر می دهم
بازی خوبیه اما هربار که وارد بازی میشم دوباره میاد از اول :/ دو ستاره میدم و حذف میکنم "-"
اگر موسیقی زندگی شماست و از موسیقی گوگل استفاده می کنید، این بازی را دانلود نکنید. نه تنها برنامه musoc شما را از کار میاندازد، بلکه خود برنامه بازی را نیز از کار میاندازد، سطحی که شما روی آن کار میکنید و گاهی اوقات حتی زندگیها و تقویتکنندههای بازی را به همراه دارد. از آنجایی که برنامه بیشتر به بهروزرسانیهای رویداد اهمیت میدهد و سپس خرابیها را اصلاح میکند، ممکن است دیگر برنگردم، زیرا بهعنوان یک بدبین ضداجتماعی، موسیقیام بیش از هر بازی دیگری من را با چیزهایی همراه کرده است. من ناامید هستم زیرا سطح بالایی داشتم
من 5 ستاره می دهم اما هیچ راهی برای تغییر بازی خود به گوشی دیگری وجود ندارد مگر اینکه فیس بوک داشته باشید. این واقعا احمقانه است، بنابراین افراد زیادی هستند که فیس بوک را دوست ندارند. گوگل پلیرها باید گزینه ای برای ذخیره در اینجا داشته باشند! من تمام اطلاعاتم را از دست دادم و در سطح 253 بودم و بیش از 30 دلار برای سنگهای قیمتی خرج کردم. بسیار ناامید کننده
Project Makeover કેઝ્યુઅલ ysml
تقلب به نظر می رسد قطعا نژادپرستانه در حدود سطح 100، عبور از یک سطح بدون خرید تقویت کننده تقریباً غیرممکن بود. من هیچ خریدی انجام ندادم بنابراین سطوح شروع به 20 یا بیشتر تلاش برای ضرب و شتم کردند. من نمیدانم که آیا تقلب شده است، زیرا به نظر میرسد که من با یک آیتم پایان میدهم، مهم نیست سطح چقدر خوب پیش رفته است. عنصر نژادپرستانه: سناریوی سوم یک سرآشپز و رستوران دار را نشان می دهد که به عنوان یک "زن سیاهپوست عصبانی" کلیشه ای به تصویر کشیده می شود. هر شخصیت دیگری که در بازی با آن روبرو شده ام سفید است
چرا وقتی آواتار من یک زن است بیشتر جوایز روزانه من موضوعی است؟ اینطور نیست که بتوانم بدون تغییر آواتارم (لباس مردانه) از آنها استفاده کنم. جوایز زمانبندی شده و قلبها دقیق نیستند - بازی زمان کمتری از آنچه گفته شده به شما میدهد. کنار 15 دقیقه زندگی رایگانم یک تایمر گذاشتم و 3 بازی انجام دادم. اگر دور من 2 دقیقه است، چرا تایمر به این زودی تمام می شود؟ راکت/بمب/غیره هم همینطور. همچنین، چه مدت قبل از رسیدن به سطوح تبلیغ شده است؟
AD که من دیدم نشان نمی دهد که این یک بازی پازلی است، تا زمانی که نصب کردم متوجه شدم، برای انجام تغییرات بسیار گران است و برخی از بازی ها، اگر نه تقریباً اکثریت بازی ها، با حرکات بسیار کمی کمی سخت هستند، لذت را از بین می برد و فقط استرس را اضافه می کند 😭
برنامه ی خوبی هست ولی ب من نصب نمیشه
روش اینی ریدم
مرورهاعمومی است وشامل ا طلاعات حساب و محنا ملکیان
از وقتی به روز کردم همش هنگه
مزاحم نشوید مگر اینکه بخواهید مقدار زیادی پول نقد خرج کنید. شما مینی بازی به سبک Candy Crush را انجام می دهید تا برای انجام کارهای تغییر شکل، توکن به دست آورید. بعد از 87 بازی کوچک، من هنوز در مرحله تغییر دوم هستم. پس از 2 روز بازی در سطح 87 و حتی پس از فعال کردن تعداد زیادی پاور آپ در آن سطح، من هنوز در آنجا گیر کرده ام. هدف این است که بازیکن را در خرج کردن پول نقد واقعی برای عبور از یک سطح ناامید کنید. مگر اینکه بخواهید دائما پول نقد کنید، این را منتقل کنید. همچنین دارای ویدئوهای داستانی درام است که فراتر از احمقانه است!
بازی اوکی است، بازی استاندارد 3. با تبلیغات مطابقت ندارد. تبلیغات دروغه
Project Makeover Casual fbj
اه 💩 خیلی بده یک ستاره هم زیادشه
پس از آخرین به روز رسانی فوق العاده پرگل. من در سطح 1312 هستم. برای 5 حرکت دیگر از 300 جم استفاده کردم زیرا برای پاس کردن فقط به 1 حرکت دیگر نیاز داشتم. 300 جواهر را گرفت و سپس سقوط کرد. اکنون نسبت به زمانی که برای اولین بار در ژوئن دانلود کردم، خراب می شود. بسیار آزار دهنده. لطفا اصلاح کنید. همچنین هنگام تماشای یک تبلیغ برای 2 حرکت دیگر از کار می افتد، تبلیغ را تماشا می کنید اما حرکت را دریافت نمی کنید.
در حال انجام مجدد آخرین بررسی من اوم وای... سطوح گاهی غیرممکن می شوند و خیلی زود است و شما باید نزدیک به 1000 سکه بپردازید فقط برای برداشتن لباس یک شخصیت حالا که برای من دیوانه کننده است.
من مرحله 500 هستم،از کارو زندگی انداخته مارو،همش باید دنبال لباس و کاری انجام داد یعنی وسوسه برانگیزه این بازی خواب ندارم،عالیه👌
Project Makeover Hygge hef
سلام من صفت احمدی هستم این خیلی بازی خوبی است عالی است
آن را دوست ندارد. داستان و درام بیش از حد. همچنین، قسمت تغییر دکوراسیون خانه را دوست نداشته باشید. من یک سال بعد بازی کردم و چیزی تغییر نکرده است. همچنین، متوجه شدم که توسعه دهنده هرگز به نظرات پاسخ نمی دهد. به نظر می رسد برای آنها مهم نیست که مردم چه فکر می کنند.
در ابتدا بازی سرگرم کننده است، اما به سختی می توان مراحل را پشت سر گذاشت.
عاشق این بازی!!!!!!!! اما به کمک بیشتری نیاز دارم!!!! با مشکل لود شدن کند و خراب شدن و انجماد بازی من نمی توانم به جایی برسم که این کار بسیار خسته کننده است!!!!!!!!!! پس واقعا ای کاش مشکل اصلاح بشه!!!!!!!!!!!
بازی سرگرم کننده، بدون خرید عملا غیرقابل برنده شدن است. فهمیدم، آنها می خواهند پول در بیاورند. ولی یه کم زیاد میشه
چه بازی آشغالی برای یکی، دختری که به من معرفی شد، در ابتدا شگفت انگیز به نظر می رسید. و هیچ راهی برای گذاشتن چیزهایی مثل عینک یا موهایش روی او وجود نداشت. چه راهی برای رساندن این نکته به دختران جوان که با داشتن موهای مجعد و عینک بزرگ نمی توانند زیبا باشند. راستش باید بابت ساخت این بازی از خودتان خجالت بکشید.
عالیه بهترین بازی 😘😘😘😘🤗🤗😉😉😉
واقعا سرگرم کننده است اگرچه نه آنطور که نشان داده شده است. برای همه چیز جای خود را به سکه های زیادی می دهد، بنابراین باید تعداد زیادی بازی انجام دهید.. بازی های سرگرم کننده.. اما هنوز...
اول از همه، در مورد تبلیغات وحشتناکی که بازی واقعی را نشان نمی دهند موافقت کنید. پرداخت های زشت برای تکمیل سطح - حتی در بیش از 1500 سطح که نمی توان بدون کمک خرید تکمیل کرد، شما هنوز هرگز بیش از 300 سکه (هرگز جواهرات) کسب نمی کنید! چرا؟ زمان آن است که از این طرح پول خواری دست بردارید و به افراد جدید توصیه کنید از آن صرف نظر کنند. توسعه دهندگان بازی به وضوح علاقه ای به رعایت انصاف با بازیکنان خود ندارند. آنها فقط به دنبال این هستند که در ازای پرداخت های خسیس خود، پول شما را با هزینه اندک یا هیچ سودی به دست آورند.